ΧΑΡΙΣΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία γιορτάζει τα Χαρίσια – Αφροδίσια. Γιορτάζει τον οργασμό της φύσης, τη δυναμική επιφάνεια της Θεάς Αφροδίτης.  Δύο μήνες μετά τα Ανθεστήρια που αναγεννήθηκε η φύση και ένα μήνα μετά την Εαρινή Ισημερία. Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία γιορτάζει την έμφαση της Ζωής, την αναγέννηση και τη δυναμική επανεμφάνιση της φύσης από την Ανθεία Θεά και τις Χάριτες.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν γιορτάζει ανάσταση Θεών γιατί οι Θεοί ΕΙΝΑΙ. Δεν πεθαίνουν οι Θεοί. Ακόμα και οι Θεοί που κινούνται μεταξύ του τωρινού κόσμου, του δικού μας και του Κάτω Κόσμου δεν πεθαίνουν, απλώς κινούνται εναλλάξ. Η Περσεφόνη, οι Διόσκουροι, κανείς, όμως, Θεός δεν πεθαίνει. Η φύση πεθαίνει και αναγεννιέται.
Αυτοί που παρεξήγησαν αυτό που έκλεψαν από τους Έλληνες έχουν παρασυρθεί και γιορτάζουν το θάνατο του Θεού τους και την ανάσταση του. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοί ζούμε σε αυτό τον κόσμο και τιμούμε τους φυσικούς Θεούς.

Αυτό που γιορτάζουμε είναι η βεβαίωση ότι δεν τελειώνει η ζωή, ότι όλα είναι κύκλος, ότι η αθανασία δεν είναι μόνο στο μετά θάνατον αλλά παρούσα σε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε στιγμή της ζωής των θνητών.

Είμαστε τμήμα της Αθανασίας, μιας κυκλικής αιώνιας Αθανασίας.